Entrenador personal Granollers

Al llarg del projecte, l’objectiu principal, sigui quin sigui el punt de partida, és que aprenguis a cuidar-te, així com a incorporar l’entrenament personal com a part integral de la teva rutina diària. L’objectiu és que creïs un hàbit i el mantinguis per sempre.

Sessions dirigides per un entrenador personal

A més d’aquestes activitats que realitzaràs de forma autònoma, de manera setmanal i amb una freqüència pactada previ a iniciar el projecte, un dels professionals de l’equip, el teu entrenador personal, vindrà a dirigir una sessió.

Primera fase de l’entrenament personal a Granollers

Aquesta primera fase, l’entrenador o entrenadora et proposarà un seguit d’exercicis que s’adaptin al teu nivell. Ell o ella t’explicarà en tot moment el gest, controlant la bona execució i avaluant si és necessari aplicar més càrrega o disminuir-la.

Activitats físiques personalitzades

Els exercicis o activitats físiques que formen part del teu entrenament personal són exactament les que necessites i t’agraden; mai obliguem a fer res que no vingui de gust. Considerem que el fet de cuidar-se ha de ser un plaer, no un sacrifici.

Evolució de les sessions d’Entrenament Personal

Les sessions dirigides pel teu entrenador personal variaran en funció de com evoluciones, de l’objectiu corresponent i de les necessitats del moment de la programació.

+2000h

programades

+36h

al teu costat

+10

modalitats diferents

1 lloc

on assolir-ho

Quin servei donem a la persona?

Quan una persona decideix prendre l’important pas de cuidar la seva salut i desitja millorar en gairebé tots els aspectes de la seva vida, necessita una guia professional. A Global Health, ens dediquem a facilitar aquesta tasca de millora de la salut física amb el nostre servei integral.

Servei Integral, Multidisciplinari, Individualitzat i Personalitzat

El nostre servei de personal trainer, es caracteritza per ser integral, multidisciplinari, individualitzat i personalitzat. Creiem fermament en la nostra metodologia pròpia EDII (Empatia, Domicili, Individualitzat, Integral). Aquesta metodologia permet que tot el nostre equip estigui al càrrec d’una sola persona, tenint a la seva disposició professionals de diverses disciplines.

Anàlisi Inicial: Comprendre el punt de partida

Tot comença amb un primer anàlisi. Abans de prescriure qualsevol pla d’acció, és fonamental saber d’on partim. Un cop tinguem tota la informació necessària sobre la persona, la compartim amb tot l’equip.

Planificació del Camí a Recórrer

A partir d’aquest moment, es decideix quin serà el camí a recórrer durant els propers tres mesos, que és la durada estipulada per al projecte.

Direcció del Projecte segons Objectius

Depenent dels objectius que s’hagin establert i de la valoració realitzada, serà un professional o un altre qui dirigeixi la resta de l’equip. D’aquesta manera, garantim que cada persona rebi l’atenció més adequada per a la seva situació i objectius.

Aprendre les bases del moviment

Tot principi comença amb les bases, en aquest cas, les bases del moviment. Com a part de l’entrenament personal, començaràs aprenent a conèixer el teu cos, com funciona i quins moviments són naturals i quins són, actualment, mals patrons de moviment.

La Importància de les Sensacions

Les sensacions són el més important en l’entrenament personal i, per tant, és imprescindible la comunicació constant amb el professional que t’acompanya al llarg de la sessió.

La Metodologia: Circuits d’entrenament personal

La metodologia amb la qual acostumem a treballar són circuïts d’entrenament personal, on es proposen un seguit d’exercicis i s’executen de manera continuada, organitzats de manera que potenciï l’assoliment dels teus objectius.

Conclusió de cada Sessió d’entrenament personal

Al final de la sessió es farà un repàs de tot allò treballat i es presentarà l’objectiu de la pròxima sessió. Així, en tot moment sabràs cap a on estàs avançant en el teu entrenament personal.

L’acompanyament de l’entrenador Personal durant les sessions presencials a Granollers

Durada de les sessions amb el teu Entrenador Personal

Les sessions que realitzaràs amb el professional de Global Health, el teu entrenador personal, tindran una durada de aproximadament 60 minuts. El temps d’aquestes sessions es defineix segons els objectius de la sessió i les sensacions de l’entrenant.

Atenció Personalitzada de l’entrenador personal

Durant aquesta sessió d’entrenament personal, només estaràs tu i el professional, per tant tindràs sempre la supervisió en tot moment i de manera exclusiva per a tu. Aquesta manera de treballar facilita l’assoliment dels objectius i assegura la bona execució al llarg de tota la sessió.

Adaptació de l’Entrenament Personal

El teu entrenador personal permet adaptar en tot moment la intensitat de cada exercici, de cada moviment, segons et trobis, la fatiga que tinguis o el dolor que puguis notar.

Entrenament personal a domicili a Granollers

A més, el lloc d’aquesta sessió d’entrenament personal serà aquell en el que et sentis més còmode, ja que el servei que donem és a domicili. Només ens has de dir dia, lloc i hora. Allà hi serem.

Avantatges de l’Entrenament Personal

Amb la tranquil·litat que l’exercici sempre estarà ben realitzat i adaptat a com et trobes en aquell moment, et permetrà progressar d’una manera més ràpida. A més, el teu entrenador personal podrà parar i resoldre qualsevol dubte sobre qualsevol exercici, permetent-te replicar-los de manera autònoma en qualsevol moment.

Resolució de dubtes amb l’Entrenador Personal

Qualsevol dubte, pregunta o canvi que s’hagi produït al llarg de la setmana abans de retrobar-te amb el o la professional que et visitarà ens el podràs transmetre en qualsevol moment.

Entrenaments autònoms

Fora d’aquestes sessions, com s’ha dit ja, tindràs planificat un seguit d’entrenaments que faràs de manera autònoma. L’objectiu és que consolidis tot allò que es va treballant de manera presencial amb el teu entrenador personal, que practiquis tot allò tractat i, mica en mica, vagis creant aquest hàbit de cuidar-te, de dedicar-te temps i progressar en el camí de la salut.

Diversitat en les sessions d’entrenament personal

Aquesta sessió d’entrenament personal estarà enfocada més cap a la pràctica física de l’entrenament de la força o més dirigida cap a un treball terapèutic.

Sigui quina sigui la direcció, sempre es donaran pautes per a que aprenguis a controlar el teu cos i puguis replicar els exercicis pel teu compte, entenent el per què es fan i quina funció tenen en el teu entrenament personal.

Comunicació constant: una clau en l’entrenament personal

Un dels punts bàsics en tot el procés d’entrenament personal és la comunicació constant, on t’ho expliquem més endavant.

La nostra aplicació per l’entrenament personal

Tot allò que se’t donarà estarà reforçat per la nostra aplicació, on tindràs els exercicis prescrits que hauràs de realitzar cada dia com part del teu entrenament personal. A través de la nostra aplicació, podràs veure la teva evolució setmana rere setmana.

El nostre entrenador

Si ens vols conèixer, aquests som nosaltres

Marc Sanz

Especialista en rendiment esportiu

El valor afegit de l’entrenament personal

En resum, amb l’acompanyament continuat tant presencial com per missatgeria, més el treball autònom, a més d’una progressió controlada, constant i adaptada amb el teu entrenador personal, et permetrà donar el millor de tu mateix/a per assolir aquest objectiu que fa temps que vols començar a treballar-hi.

La salut a través de global health

La importància de cuidar de la pròpia salut és responsabilitat del propi individu, ja que només nosaltres hem de viure en el nostre cos.

El motiu que t’incentivi a cuidar-te ha de ser aquell que et serveixi a tu mateix/a. Ja sigui poder jugar amb els teus fills dia a dia o de poder aguantar la ruta per la muntanya que fas cada cap de setmana. Mentre et moguis, ja estaràs cuidant de la teva salut.

Des de Global Health acompanyem a les persones a assolir aquest objectiu des de diverses branques de la salut. El més important és que et funcioni a tu, per tant adaptem tot allò que necessites per fer-ho el més senzill possible.
Iniciem per les bases.

Què és la salut?

Tal i com la descriu la WHO (Organització Mundial de la Salut) i nosaltres compartim, la salut no és la absència de malalties o afectacions, sinó el benestar ple tant físic, com psicològic i social.

A partir d’aquesta definició nosaltres només ens preocupem de cuidar-te sobre la salut física.

Aquesta, a la vegada, la entenem com el benestar ple per mantenir el funcionament de l’organisme saludable, sense afectacions i que et permeti mantenir el ritme de vida desitjat en les millors condicions possibles i rendiment.

Per tant, ens encarreguem de donar autonomia a la persona per a fer totes aquelles activitats físiques que li agradin amb el màxim rendiment que pot assolir.

Beneficis de l’activitat física en la salut

Els beneficis que aporta l’activitat física en la salut de la persona en són molts i, el més important, els aporta de forma holística.

Alguns d’aquests que des de l’equip entenem com a els més importants són:

  • L’exercici allibera endorfines, neurotransmissors que redueixen l’estrès i milloren l’estat d’ànim. L’activitat física regular s’associa amb una menor incidència d’ansietat i depressió.
  • L’exercici ajuda a enfortir el cor i els vasos sanguinis, la qual cosa millora la circulació i redueix el risc de malalties cardiovasculars. A més redueix la pressió arterial, el colesterol i els triglicèrids, indicadors que en estar fora d’un rang normal accentuen la probabilitat de patir malalties cardiovasculars.
  • L’entrenament de força, la pràctica d’activitat física regular o practicar algun esport en concret milloren la massa muscular i la densitat òssia (aquesta sobretot per exercicis d’impacte controlat). Això és especialment important per mantenir la salut postural a mesura que envellim, i prevé el risc d’osteoporosis.
  • Millora el control corporal, mobilitat i flexibilitat, permetent mantenir al llarg de la vida una millor autonomia a més de disminuir dràsticament el risc de lesió.
  • Millora la imatge corporal i la confiança en un mateix, la qual cosa a la vegada té un impacte positiu en la vida sexual i les relacions íntimes.
  • Redueix l’estrès i la ansietat, factors que estan estretament relacionats tant amb malalties cardiovasculars com psicològiques.

Preguntes freqüents

Amb l’experiència que tenim d’aquest servei, es repeteixen un seguit de preguntes, les quals volem intentar resoldre’t de la manera més senzilla possible:

Si al finalitzar el projecte volgués seguir treballant amb vosaltres, és possible?

En acabar el projecte trimestral, ja tindràs els coneixements per a seguir treballant pel teu propi compte i et recomanem que posis en pràctica tot allò après. Si tot i així prefereixes seguir sota la supervisió de tot l’equip, es passarà a crear un nou projecte trimestral o indefinit, segons prefereixis; de manera que seguiràs progressant setmana a setmana amb nosaltres al costat.

Si vull utilitzar només un dels serveis de manera puntual?

En aquest cas, no som nosaltres el servei que estàs buscant. Pots demanar-nos assessorament cap a altres professionals que es dediquin a aquest tipus de servei i així poder-te guiar el millor possible sobre la salut.

Si tinc una operació programada entremig del projecte? Perdo el trimestre?

Tot al contrari, ens encarregarem de preparar el preoperatori, millorant el cos per la intervenció, així quan tornis amb l’alta mèdica, ens encarregarem de donar-te l’alta física, acompanyant-te en la rehabilitació i mantenint comunicació amb els professionals que t’hagin cuidat (Si així ho volen aquests).

Si marxo de vacances al mig del projecte?

Si no ens podem desplaçar allà on estàs de vacances o viatge, et proposarem de fer les sessions en format online; si tot i així no és possible de veure’ns, et programarem aquest període de forma autònoma, adaptant-ho a les possibilitats que tindràs en aquest moment i quan tornis, reemprendrem les sessions com les teníem.

Si m’ha sorgit un imprevist i no puc realitzar la sessió, la perdo?

Sempre que no s’avisi amb menys de 48 hores d’antelació aquella sessió no es podrà recuperar; a menys que el motiu hagi estat per força major o es pugui acordar una altra data que vagi bé amb el professional corresponent.

Quin cost té el servei?

Per tal de respondre millor aquesta pregunta, ens agradaria reunir-nos amb tu i que ens expliquis les teves necessitats i objectius; a partir d’aquí et proposarem el projecte que millor s’adapta a les teves necessitats i expectatives.

La alimentació inclou suplements?

La nostra filosofia es basa en crear hàbits saludables que es mantinguin en el temps, per tant no prescrivim cap suplement alimentari de manera genèrica. Els casos en que si ho fem és en entrenants que tenen dificultats en assolir els nivells d’ingesta d’algun nutrient en concret o la seva afectació així ho requereix; però no és el comú.

Si no he fet mai activitat física, m’he de preparar abans de començar amb vosaltres?

No és necessari, al contrari, et recomanem que si realment vols començar amb nosaltres ho facis des del principi ja sota la nostra supervisió, així fer-ho tot amb coherència i adaptat al que vols i necessites. Tot i així, el moviment és vida, per tant, mou-te sempre que puguis!